• T. 658 595 293 | 637 868 261

Perque Jumping Clay

12 Feb, 2014

Jumping Clay és una opció neta, segura i divertida de desenvolupar la creativitat artística i la imaginació als nens.  Activitats com el dibuix són les més integrades en educació artística a la escola per ajudar a desenvolupar el talent artístic, l’autoestima i millorar la creativitat, però hi ha una manca de treball amb volum. Els educadors afirmen que ell treball amb volum, com la que es fa amb l’argila jumping clay als tallers, impulsa d’una altre manera el desenvolupament creatiu i imaginatiu dels nens.

La millor garantia de la idoneitat d’aquest producte per nens que ara oferim a Barcelona són las seves certificacions internacionals de qualitat i no toxicitat.

certificats

Jumping Clay Barcelona

Som experts en tallers i productes Jumping Clay, pioners a utilitzar-lo al nostre pais i ja amb anys d'experiencia i formació especialitzada.

Leave a Reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.